Zolief bedeltjes ...

Combineer met

Klik op een afbeelding voor meer informatie en een vergroting...

Veertje €4,95
Veertje €4,95

Zilveren bedel veer 4 x 13 mm De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Bloem €4,95
Bloem €4,95

Sterling zilveren bloem bedel 6,5mm. De bloem heeft aan twee kanten reliëf. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Roosje €57
Roosje €57

Zilveren bedel met een roosje bezet met roze toermalijn. Deze bedel is massief en vrij zwaar De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Hartje €5,95
Hartje €5,95

Zilveren bol en hol hartje 6,5 mm De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Hartje €6,95
Hartje €6,95

Zilveren hartje om te graveren 9mm. Tip: Laat de initalen of de leeftijd van uw kindje in graveren. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Vogetje klein €3,50
Vogetje klein €3,50

Schattig klein zilveren vogeltje 3,5 x 6,5 mm De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Bijtje €6,95
Bijtje €6,95

Zilveren bijtjes bedel 9 x 15 mm. Het bijtje heeft aan twee kanten reliëf. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Kersjes €5,50
Kersjes €5,50

Zilveren kersen bedel 6,5 x 7mm De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Zeilboot €8,95
Zeilboot €8,95

Zilveren bedel van een zeilboot 17mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Zeester €3,95
Zeester €3,95

Zilveren bedel van een zeester plat 14mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Zeester €8,95
Zeester €8,95

Zilveren bedel van een zeester , lichtelijk gebolt aan één kant 13mm De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Strikje €6,95
Strikje €6,95

Zilveren strikje als bedel 12mm. De bedel heeft aan twee kanten reliëf. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Vlinder €6,95
Vlinder €6,95

Zilveren bedel van een opengewerkte vlinder 10mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Konijntje €5,95
Konijntje €5,95

Zilveren bedel van een springend konijntje 12mm. De bedel heeft aan twee kanten reliëf. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Slakje €5,95
Slakje €5,95

Zilveren slak als bedel. Deze bedel heeft aan twee kanten reliëf. 9mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Egeltje €5,95
Egeltje €5,95

Zilveren egeltje als bedel. Deze bedel heeft reliëf aam beide kanten.

Olifantje klein €5,95
Olifantje klein €5,95

Zilveren olifant als bedel 10mm. Deze bedel heeft aan twee kanten reliëf. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Olifant €6,95
Olifant €6,95

Zilveren olifant als bedel 12mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Nijlpaard €6,95
Nijlpaard €6,95

Zilveren nijlpaard als bedel 12mm. Deze bedel heeft aan twee kanten reliëf. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Sterretje €3,95
Sterretje €3,95

Zilveren opengewerkte ster als bedel 10mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Muzieknoot €8,95
Muzieknoot €8,95

Zilveren bedel als muzieknoot 12mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Kolibri €9,95
Kolibri €9,95

Zilveren origami kolibri bedel 16mm. De bedel komt met een open oogje. Als de bedel gecombineerd wordt met een armbandje of ketting wordt het oogje dichtgesoldeerd. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.

Bijtjes set €21,95
Bijtjes set €21,95

Combineer de bedels en oorbellen met elkaar voor een leuke set. Ook erg leuk om het bijtje aan een kralen collier te hangen. BESTELLEN? Klik boven in de menubalk op 'bestellen' en geef uw wensen door.