Zolief kindersieraden

Zolief kindersieraden is een speciaal onderdeel van Jasca Jewels. De sieraden zijn ontstaan na de eerste geborene van ontwerpster en goudsmid Jasca. ''Door het grote enthousiasme van mijn klanten is het in de loop der jaren zich gaan ontwikkelen naar een uitgebreide luxe sieradenlijn voor kinderen vanaf 0 jaar tot elke leeftijd!''

Een groot deel van de sieraden wordt met de hand gemaakt en is dus aan te passen naar wens van de klant. 

We besteden veel aandacht aan service en kwaliteit van de juwelen zodat het kind er veel plezier van mag hebben.

Het streven is om elk seizoen een aantal nieuwe items toe te voegen aan de collectie.

Ook proberen we de kindersieraden betaalbaar te houden waarbij we de kwaliteit niet uit het oog verliezen. De bedeltjes worden met zorg uitgezocht want wij vinden afwerking heel belangrijk bij een sieraad.

Omdat de sieraden grotendeels met de hand worden vervaardigd naar wens en maat van de klant is de levertijd op dit moment 1 tot 1,5 week. Heeft u spoed? Vaak kunnen wij dit voor u realiseren.

Op dit moment zijn de dagen dat het atelier open is en er actief gewerkt wordt aan de sieraden de dinsdag en woensdag. Op deze dagen bent u ook welkom op afspraak om juwelen te komen bekijken en passen. Dit is geheel vrijblijvend. Schikt een van de dagen niet? Laat het weten en we maken een andere afspraak.

De kindersieraden zijn er al vanaf 0 jaar. Kijk voor de maten in de maattabel.